Grupni časovi tenisa za odrasle

Škola tenisa za odrasle


Ne postoji starosna granica za prve korake u tenisu. Tenis se može naučiti i igrati na vrlo visokom nivou u svim životnim dobima.

Ukoliko imate želju da naučite da igrate tenis, godine nisu prepreka kako biste tu ideju i ostvarili. Među našim polaznicima imamo i penzionere, tako da godine ne mogu i ne smeju biti izgovor.

Ukoliko vam je cilj da poboljšate svoje zdravlje, tenis je odličan izbor jer jača mišićni tonus, kondiciju, balans, brzinu, koordinaciju i fleksibilnost tela. Uz sve to, tenis je savršen sport za relaksaciju jer će vam omogućiti da kroz igru zaboravite na stres i podignete nivo pozitivne energije.

Ukoliko vam je cilj da smršate, ne postoji bolji ni zabavniji način nego da to uradite igrajući tenis. Ovo je sport koji omogućava vrlo veliku potrošnju kalorija na zabavan i dinamičan način, za razliku od statičnih i monotonih treninga po teretanama i fitnes centrima. Osim ovog tenis ima još jednu veliku prednost- tokom većeg dela godine i kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju, treninzi se održavaju na otvorenom prostoru i svežem vazduhu.

U našoj školi tenisa, program za odrasle se sprovodi kroz individualne treninge koji najbrže vode do rezultata. Da biste kao početnik ovladali osnovnim tehnikama tenisa, potrebno je oko 2-3 meseca kontinuiranog rada kroz od dva do tri treninga nedeljno. Zabava je zagarantovana na svakom treningu.

NOVO: Grupni treninzi tenisa za odrasle. Ukoliko ste već ovladali osnovama tenisa, možete da se pridružite grupnim treninzima za odrasle rekreativce. Kontaktirajte nas za više informacija na 063/207-164 ili pišite na igitenis0403@gmail.com.

>>> ŠKOLA TENISA ZA DECU

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA